tauke

My photo
DOB 5/6/92. an investment analysis student in UITM Dungun Terengganu. i hate catching up,things are moving too fast nowdays.i'd prefer to live in my own constant world:)

bloggers

bile dah datang melawat blog saye ni,tinggalkan lah jejak anda dengan mengkomen entry saye ye:)

12.7.11

blogger blogger untuk anda kacau :)

aku ni bukannye sombong ke ape tp mls je nak promote/comment/follow because selalunye internet aku slow sgt.hehe. tp sejak beberape hari lepas aku try join segmen segmen ni. mule mule join seminggu 100 follower then baru je semalam aku join segmen promote blog. aku decide utk start active lah menyemak nyemak kat blog orang because byk jugak entry enrty yg mengandungi fakta yg menarik kat blog orang lain. tak perlu utk bukak blog yg famous famous tu, blog biase biase pun dah cukup menarik dah :) blog aku je ni ha yg tak menarik huuuuu

anyway,aku nak promote blogger blogger yg satu group dgn aku kat dlm segmen promote blog yg dibuat cik kotak bulat tu. aku kurang pandai sikit nak buat entry yg menarik narik so sorry yg kalau tak suke.heee








enjoy lah yea :)

please do leave your comment and dont forget to like this blog.hehe

5 comments:

  1. salam kenal..

    saya dah follow awak..

    saya terjah dari blog kotak bulat..dari group 4..

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  2. terjah group 1..:D
    promote blog group 3 kat sini :)

    http://myhatiku.blogspot.com/2011/07/promote-blog-ke-macam-nie.html

    ReplyDelete
  3. thanx awak! hehe..
    saye dah siap entri... jom tgok!

    http://luvmaxle.blogspot.com/2011/07/alahaku-taw-korang-tak-nak-terjah-punye.html

    ReplyDelete