tauke

My photo
DOB 5/6/92. an investment analysis student in UITM Dungun Terengganu. i hate catching up,things are moving too fast nowdays.i'd prefer to live in my own constant world:)

bloggers

bile dah datang melawat blog saye ni,tinggalkan lah jejak anda dengan mengkomen entry saye ye:)

11.7.11

segmen promote blog

okay,aku terjumpe about segmen ni trough blog faridah nazurah the singe :) so ape slh nye nak join kan?hehe. step stepnye mcm biase lah utk segmen segmen mcm ni but bloggernye jugak nak kite nyatekan bile kite start blogging and brape follower. bab tu aku segan because aku pun tak byk follower.huhuhu. aku tak rajin sgt blog walking,thats why lah kan.

so,blog aku yg ni berumur lebih kurang 3 tahun dah pun tp tak aktif sgt before this. cume sekadar mencatat bende merepek aku je :) pasal tu lah follower aku sekarang baru cecah 23 shj. huhu. tak pe. aku dah mule berusehe mencari follower :)
please do leave your comment and dont forget to like this blog.hehe

13 comments:

  1. Thanks join.. ikut step seterusnya esok pukul 5petang ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam. Lana dari group 8, segmen freaky smnggu 100 follower, maaf lambat terjah! hahaahha. Salam kenal..lana folo sini.. jmpt ke page lana juga ya? ^_^

    http://lianapm.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

    ReplyDelete
  3. eh.. sowi..smlm line sgt2 slow..jd xpat follow.. jgn terasa ati ye..blog ni ok.. :)

    ReplyDelete
  4. woah..dah lme rupenye dlm dnia blog huhu.. btw,,kite stu grup lam segmen ni. hehe..
    salam kenal~ folo sini

    ReplyDelete
  5. hi awk,,sy da dtg terjah blog awk,,hehehe,, da follow cni gak,, sy dr group 1 same ngn awk,, ;)

    ReplyDelete
  6. dah follow blog ni
    kite dari kump 1, kump 1
    nnti singgh bca entry promte gropu kite tau

    ReplyDelete
  7. ara dr group 1 gak.. dtg singgah n follow cni.. ^^

    ReplyDelete
  8. hai..dari group 4..singah sini :)

    ReplyDelete
  9. love this segmen...membantu blogger baru nih..

    ReplyDelete
  10. wah. uitm dungun ke? sama lah kita.. :)

    ReplyDelete