tauke

My photo
DOB 5/6/92. an investment analysis student in UITM Dungun Terengganu. i hate catching up,things are moving too fast nowdays.i'd prefer to live in my own constant world:)

bloggers

bile dah datang melawat blog saye ni,tinggalkan lah jejak anda dengan mengkomen entry saye ye:)

9.7.11

web atau blog buat hal :(

smlm ada blogger comment that follower box aku takde. bile di check check,mmg takde.haha. bkn nye aku tak letak tp tak muncul kat situ je. bile aku blog wlking and nak follow org pun susah because follower box dia pun tak muncul kat screen aku. maybe acc aku or lappy+broadband buat hal. saye tak tahu. leceh sikit because setengah blog yg aku bukak and nak follow takde button follow kat tabs yg ats page tu. terbantutlha kejap hajat aku. harap harap lepas ni okay balik lah. tak aci lah kan org dah follow aku tp aku tak follow mereke. setangah je yg blh follow. after dah okay nanti aku try follow lg lah okay. buat mase ni blog acc/lappy/broadband aku sgt sgt tak efficient.hehe gune istilah business IT management lah konon.

anyway,aku cume nak suarekan disini that aku suke blog serius :) yeah,aku ketinggalan sikit bab blog blog famous famous ni because lg suke tgk blog yg biase biase je. tp blog serius ni agak berinformasi sikit. sikit jelah cause ada setengah setengah ayat dia dlm tu mengarut gak kadang kadang. mcm semlm aku ada bace post yg relate dgn Islam. dia kate "susah jd muslim. byk bende blh effect iman". bkn btl btl ayat dia lah tp tu basicly ape yg dia tulis. entry dia tu something about cap yg anuar ibrahim pakai. kesian kpd org yg selalu menimbulkan kontroversi. dari satu cerite yg buruk ditimbulkan sendiri,ada lg lah cerite buruk yg org cari dari dia. same mcm adinda milano tu. termikn diri sendiri kan.

k out,peace! :)

please do leave your comment and dont forget to like this blog.hehe

3 comments:

  1. salam. blog acik biasa-biasa aje tp shiela amat dialu-alukan. sila jenguk ye! :)

    ReplyDelete
  2. same la ape yg kita hdapi... rsanya dah rmai followers kite, kita xleh follw kmbali...

    ReplyDelete
  3. dah jadi followers kat sini
    xnmpak butang follow pon nak follow jgk..:-)

    ReplyDelete