tauke

My photo
DOB 5/6/92. an investment analysis student in UITM Dungun Terengganu. i hate catching up,things are moving too fast nowdays.i'd prefer to live in my own constant world:)

bloggers

bile dah datang melawat blog saye ni,tinggalkan lah jejak anda dengan mengkomen entry saye ye:)

18.7.11

segmen mari menambah follower :)


dah ramai orang join wooo. cepat cepat join before 25th ni. kalau dah ramai yg join,lagi ramai lah follow dan utk di followkan?haha click pada header tu k :)

please do leave your comment and dont forget to like this blog.hehe

27 comments:

  1. singgah cnie dari segmen sis luna..
    salam persahabatan dari ninie ye (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. asalamuaikum.....salam singgah...kak ita dah follow dari segmen LUNA LANUN

    ReplyDelete
  3. terjah dari blog luna... nak tambah kenalan blogger...

    ReplyDelete
  4. woot2...singgah & follow sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. hi !
    singgah dan follow sini dari segmen luna lanun =)

    ReplyDelete
  6. hye.singgah sini dan follow. jemput datang blog kite pulak.:)

    ReplyDelete
  7. fana dtg segmen Luna Lanun
    follow sini

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...singgah dr blog lunalanun....jemput singgah..

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. singgah sini dari segmen luna lanun. hehe. salam perkenalan~ :D

    ReplyDelete
  10. singgah sini taw..dari blog luna lanun..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen luna lanun..

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  12. hye,,da follow cni,,hehe do follow me back ya! =)

    ReplyDelete
  13. hi awk..
    sherot follow sini
    jom singgah blog sherot

    ReplyDelete
  14. dtg sini dr segmen luna lanun :)

    http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan,
    Datang check in dr belog cik luna lanun.
    Dah follow juga, come visit me yarh! ;)


    http://cikieda.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. woott... woott...
    cik reen singgah sini dari blog luna lanun. .. sudi2 la datang melawat dan follow belog2 cik reen jgk...
    love yaa...

    ReplyDelete
  17. farah dtg follow sini dr segmen luna lanun . jemput dtg blog farah . hee :)
    http://ceritafarahaimi.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower_20.html

    ReplyDelete
  18. salam dari segmen luna lanun...

    saya dh follow..harap sudi follow dan jalan2 di blog syaa yg baru lahir..:)

    http://ilurvenorjamaiyahsane.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. As salam ~ ummi datang menziarah sambil lepak2 kat blog awak nie dear

    Salam Perkenalan berutus senyuman

    Jom jenguk2 blog comot ummi yang chumell…hehehe
    http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  20. Terima kasih di atas penyertaan anda. Diharap segmen ini telah mencapai objektif utamanya. Penganjur segmen baru hari ini berkesempatan untuk melawat dan follow peserta2 yg belum difollow sebelum ni. :)

    LATEST ENTRIES
    1. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita
    2. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki
    3. Tolonglah... Tak kesian ke dengan golongan ni?!
    4. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

    ReplyDelete
  21. Dah follow ni 88, Hai awak ,nak banner free tak, boleh tengok di sini http://azzaazman.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-banner-free.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen mari menambah follower. Feel free to follow me follow love ?

    ReplyDelete